ASPECTA

Aspecta PVC vloeren

  • VLOERMATERIAAL VOOR BIJ U THUIS

Catalogus downloaden

Warm, praktisch en prachtig vloermateriaal. Elemental by Aspecta creëert de perfecte uitstraling voor iedere specifieke ruimte, behoefte en stijl. Elemental biedt een keur aan indrukwekkende series en kleuren, texturen en afwerkingen.

ELEMENTAL by Aspecta 0.55 biedt de optimale flexibiliteit met in totaal 14 exclusieve hout- en 16 steendesigns, en allemaal zowel beschikbaar als Dryback en Multilayer. Kies ELEMENTAL Dryback voor verlijmen, als u op zoek bent naar een subtiele vloerhoogte die u bijvoorbeeld in alle ruimten van de woning kunt leggen.

Daarnaast kunt u ELEMENTAL Multilayer met een klikverbinding zwevend leggen, die superieur comfort combineert met robuuste contactgeluidsisolatie. Welke versie u ook kiest: de ELEMENTAL by Aspecta-collectie heeft een bijzonder authentieke en tegelijkertijd vuilbestendige, onderhoudsvriendelijke oppervlakafwerking.

Daardoor is er altijd een ideale ELEMENTAL by Aspecta-vloerbekleding die voldoet aan alle behoeften van iedere ruimte in iedere woning.