Pvc laminaat

Pvc laminaat, onderhoudsarm en zeer stil!

Houd je van het gemak en de uitstraling van laminaat, maar vind je de planken wat te luidruchtig als je erop loopt? Dan is er een goed alternatief: pvc laminaat. Ook dit een goede vloer voor wie zijn houten vloer wil vernieuwen en er bij voorkeur niet te veel geld aan wil uitgeven. Laminaat van pvc is hét ideale alternatief voor een vloer van echte houten planken en van een vloer van laminaat. Pvc laminaat oogt identiek, maar heeft de geluidsdempende eigenschappen van pvc. Kom kennismaken met pvc laminaat in de showroom van Sun Laminaat in Watergang. Wij hebben een ruim assortiment pvc laminaat in vele stijlen, merken, kleuren en dessins. Kom ons aanbod gerust bekijken en overtuig jezelf ook van de verbluffend goede kwaliteit van pvc laminaat, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het mooiste laminaat voor jou? We staan in onze showroom voor je klaar met deskundig advies, zodat jij een goede keuze kunt maken voor je pvc laminaat vloer.

Kennismaken met pvc laminaat

Pvc laminaat is een flexibele en dunne kunststof vloer, die is vervaardigd is van polyvinylchloride. Pvc laminaat wordt verkocht in stroken, waardoor dit laminaat in tegenstelling tot ‘gewoon’ laminaat een nog meer natuurlijke uitstraling heeft van echte planken. Ook pvc is click laminaat dunner dan origineel laminaat. Het is minder gevoelig voor water en ook zeer goed te onderhouden. Dat maakt pvc laminaat zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de keuken en de badkamer.

Eigenschappen pvc laminaat

Pvc laminaat heeft een zeer geavanceerd decorlaag waarbij het nabootsen van een echte houten vloer geen probleem is. De print heeft ook een duidelijk voelbare en zichtbare houtstructuur. Bovendien het verkrijgbaar in vele decors, kleuren en afwerkingen.

Blijf op de hoogte

Voordelen van pvc laminaat

We hebben de aantrekkelijke voordelen van pvc laminaat hieronder voor je op een rijtje gezet. Pvc laminaat is:

 • stil en geluiddempend
 • warm en comfortabel
 • sterk en duurzaam
 • voordelig in de aanschaf
 • eenvoudig in onderhoud
 • zeer hygiënisch
 • gemakkelijk te vervangen worden
 • geschikt voor vloerverwarming
 • geschikt voor vochtige ruimtes, indien verlijmd

Waarom pvc laminaat van Sun Laminaat?

Pvc laminaat dat oogt als echt hout, komt in eigenlijk iedere ruimte goed tot zijn recht, zelfs in de badkamer en keuken. We hebben een ruim aanbod pvc laminaat in onze showroom in Watergang. Overtuig jezelf van de hoogwaardige kwaliteit van pvc laminaat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Laminaat kopen is bij Sun Laminaat zeer aantrekkelijk om de volgende redenen:

 • Goede prijs-kwaliteit
 • Altijd de beste deal!
 • Flexibele & snelle service
 • Eigen legservice & advies

Pvc vloeren

Meer weten over laminaat?

Topkwaliteit pvc laminaat kopen doe je bij Sun Laminaat. Kom naar onze showroom in Watergang en kies je favoriete soort laminaat uit. Wij helpen je graag het juiste pvc laminaat voor jouw woning of kantoor te kiezen. Informeer gerust naar de kwaliteiten van ons laminaat, de kosten en de voordelen van onze legservice. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 020 785 73 25 of door het sturen van een e-mail naar info@sunlaminaat.nl.