Pvc laten leggen

Pvc vloer leggen, of laten leggen

Wil je een pvc vloer laten leggen? Het leggen van een pvc vloer is iets dat je prima zelf kunt als je een beetje handig bent. Heb je een blessure, geen tijd of besteed je dit liever uit? Maak dan gebruik van de legservice van Sun Laminaat. Deze is beschikbaar voor iedereen die een pvc vloer bij ons koopt. Klik pvc is qua leggen vergelijkbaar met laminaat, maar plak pvc is net iets ingewikkelder. Durf je dit niet aan? Schakel dan onze legservice in.

Pvc laten leggen door de legservice

Pvc heeft vele voordelen, en door de veelzijdigheid en gunstige eigenschappen is het bijna overal toepasbaar. Het is ijzersterk, eenvoudig in onderhoud en niet van echt te onderscheiden. Bovendien kun je het over de vloerverwarming laten leggen. Ook kun je het in het geval van klik pvc makkelijk meeverhuizen en in het nieuwe huis opnieuw laten leggen. Verder werkt het geluiddempend, is het waterbestendig en heeft het een krasvaste toplaag en een lange levensduur. Bij onze legservice kun je terecht voor het laten leggen van klik pvc en plak pvc.

Blijf op de hoogte

Klik pvc laten leggen

Klik pvc is zeer gebruiksvriendelijk, veel mensen leggen dit dan ook zelf. Maar je kunt het ook laten leggen door de professionals van onze legservice. Dan heb je binnen no-time een nieuwe vloer in je slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Dankzij het vakmanschap van onze legservice, is het laten leggen van een pvc vloer zo voor elkaar. Zo zit je niet lang in de rommel en heb je snel resultaat.

Plak pvc laten leggen

Plak pvc wordt verlijmd op een ondervloer of op een zelfklevende ondervloer. De stroken snijd je eenvoudig op maat met een stanleymes en een winkelhaak. Vervolgens leg je het patroon van je voorkeur. Zo blijft alles goed op zijn plek zitten. Zie je het niet zitten om dit zelf te doen? De professionals van onze legservice zijn ervaren en hebben de vloer zo gelegd. Zo spaar je je rug en knieën en zit je niet onnodig lang in de rommel.

Pvc vloeren

Pvc laten leggen? Bel onze legservice

Wil je één van onze pvc vloeren bij je thuis laten leggen? Dan is onze legservice je graag van dienst. Maak een afspraak in de winkel of neem contact op door ons te bellen of te mailen via 020 785 73 25 of info@sunlaminaat.nl.