Grijs laminaat

Topkwaliteit grijs laminaat

Met grijs laminaat geef je je woning of kantoor een fijne neutrale, chique uitstraling. Wil je daarom ook grijs laminaat kopen? Dan is Sun Laminaat in Watergang het beste adres voor laminaat. Bij ons kun je terecht voor laminaat in vele stijlen, merken, kleuren en dessins. Kom ons aanbod grijs laminaat dus gerust bekijken en raak overtuigd van de verbluffende goede kwaliteit. Grijze laminaat vloeren passen in vrijwel iedere woning of kantoor. Wij hebben een ruim aanbod grijs laminaat in huis, zodat het mooiste laminaat er voor jou zeker bijzit. En niet te vergeten: wij leveren topkwaliteit laminaat met de beste prijs-kwaliteitsgarantie. En als je onze hulp nodig hebt, staan we in onze showroom voor je klaar met deskundig advies, zodat jij een goede keuze kunt maken voor je grijze laminaat vloer.

Lichtgrijs laminaat

Grijs laminaat is er natuurlijk in diverse tinten. Laminaat in lichtgrijs eiken, heeft uiteraard een andere tint grijs dan licht grijs laminaat in een andere houtsoort. Toch is grijs voor vele vloeren goed te gebruiken. Het is een multifunctionele kleur. Een grijze vloer past heel goed in een eigentijds interieur. Naast lichtgrijs laminaat eiken en lichtgrijs laminaat in andere hout decors, hebben wij ook licht grijs laminaat in tegelvorm. Dit lichtgrijze laminaat met betonlook staat perfect in een industrieel, modern interieur.

Blijf op de hoogte

Donkergrijs laminaat

Naast lichtgrijs, hebben we natuurlijk ook donker grijs laminaat. Dat is er in vele soorten. Bijvoorbeeld in eiken met een rustige, sfeervolle uitstraling. Daarnaast hebben we ook donkergrijs laminaat met een levendige houtnerf, of donkergrijs laminaat in visgraat motief of tegel motief. Donkergrijs laminaat is er ook in betonlook tegels, of met een natuurstenen decor, zoals leisteen. Wat vind jij mooi?

Waarom grijs laminaat van Sun Laminaat?

Welke tint grijs laminaat je ook mooi vindt; bij Sun Laminaat hebben we altijd stijlvolle kleuren en dessins laminaat voor elke smaak en elk interieur. Laat je dus overtuigen door de hoogwaardige kwaliteit grijs laminaat in ons assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Grijs laminaat kopen bij Sun Laminaat is zeer aantrekkelijk, en wel hierom:

  • Goede prijs-kwaliteit
  • Altijd de beste deal!
  • Flexibele & snelle service
  • Eigen legservice & advies

Laminaat vloeren

Meer weten over grijs laminaat?

Topkwaliteit grijs laminaat kopen doe je bij Sun Laminaat. Kom naar onze showroom in Watergang en kies je favoriete kleur grijs laminaat uit. Wij helpen je graag het juiste laminaat voor jouw woning of kantoor te kiezen. Informeer gerust naar de eigenschappen van ons laminaat, de kosten en de voordelen van onze legservice. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 020 785 73 25 of door een e-mail te sturen naar info@sunlaminaat.nl.