Traprenovatie

PVC TRAPRENOVATIE

Maak van je trap een blikvanger in huis

Maak van je huis een mooi geheel en zorg ervoor dat de trap mooi aansluit bij de rest van het huis. Met de PVC trap slabs van Douwes Dekker kan je PVC-vloer doorgelegd worden op trap. Hiermee sluit je trap perfect aan op de gekozen Douwes Dekker vloer en zorg je voor een mooie basis, passend bij je interieur.

Douwes Dekker trap slabs zijn dé perfecte oplossing voor traprenovatie. Deze hoogwaardige trapbekleding is ontworpen om in combinatie met een trapneusprofiel snel en gemakkelijk over bestaande traptreden te worden geplaatst, hierdoor ziet de trap er in een handomdraai als nieuw uit.De trap slabs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, zodat je dé perfecte look kunt creëren die past bij het interieur en de vloer. Ze zijn ook gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Met Douwes Dekker trap slabs geef je jouw trap dezelfde look & feel als de beneden- en bovenverdieping, zonder dat je daarvoor de hele trap hoeft te vervangen. Kies voor kwaliteit en stijl met de Douwes Dekker traprenovatie.

MEER WETEN OVER ONZE TRAPRENOVATIE BEL GERUST.

Wil je één van onze prachtige TRAPRENOVATIE bij jou thuis of op de zaak laten leggen?

Vraag dan naar onze legservice. Bezoek hiervoor onze showroom, of bel of mail ons via 020 785 73 25  of  info@sunlaminaat.nl

POPULAIRE VLOEREN