JOKA

JOKA

JOKA Natuur Design Vloeren (Watervast)

Duurzaam en grondstofbesparend: de unieke JOKA natuurdesignvloeren Xplora staan niet alleen voor hun duurzaamheid, maar ook voor hun hoge kwaliteit. Met hun robuustheid en onderhoudsgemak kunnen de vloeren alle uitdagingen en ongelukken aan. Of het nu in de woonkamer of in de badkamer is, met hun veelzijdige eigenschappen en verschillende decors passen de Xplora naturel designvloeren in elke woonruimte en geven deze een heel bijzondere en natuurlijke charme.

JOKA Xplora vloeren zijn CO2-neutraal, vrij van PVC en weekmakers gemaakt van duurzame, natuurlijke grondstoffen. Het robuuste Microscratch-Protect-oppervlak is goed bestand tegen krassen veroorzaakt door dagelijks- / normaal gebruik. Xplora is kan ook dankzij de innovatieve, waterbestendige draagplaat, in de badkamer worden gebruikt.

De kern van de natuurlijke designvloer Xplora is de Organic Rigid Coreboard. Een stabiele, organische constructie wordt gemaakt van de fijnste houtvezels, die tijdens het productieproces volledig worden omhuld en zo worden beschermd tegen vocht. Het bedrukte decoratiepapier wordt vervolgens versmolten met het draagbord en een beschermende hoogwaardige harscoating.

JOKA LVT / PVC

De JOKA LVT vloeren zijn echte allrounders. Dankzij hun veelzijdigheid en bijna oneindige kleuren, patronen en eigenschappen zijn ze gemaakt voor elke woonsituatie en maken ze indruk met hun individuele karakter.

Designvloeren passen zich aan de ruimtelijke structuren en zeer persoonlijke ideeën aan. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig door een specialist worden geïnstalleerd en zorgen zo voor een nieuwe woonruimtebeleving.


Categorie

Filter

Filters

Categorie

Prijs

Productcategorieën

Resultaat 1–9 van de 82 resultaten wordt getoond