Pvc visgraat

Pvc visgraat, ongekend realistische vloeren

Als je op zoek bent naar een fraaie en betaalbare vloer, die oogt als een echte visgraat parketvloer, dan is de keuze voor pvc visgraat waarschijnlijk snel gemaakt. Pvc visgraat vloeren zijn ongekend natuurgetrouw realistisch. Steeds meer mensen ontdekken de aantrekkelijke voordelen van een vloer van pvc met visgraat. De belangrijkste eigenschap van deze pvc vloer is wel de 100% waterbestendigheid, waardoor je hem zelfs in de badkamer en keuken kunt (laten) leggen. Voor pvc met visgraat kunt je terecht bij de vloerspecialisten van Sun Laminaat in Watergang. Wij bieden een ruime keuze pvc in vele kleuren en dessins. Kortom iedereen kan bij ons de pvc vloer vinden die hij of zij zoekt. Kom gerust kijken in de showroom voor een vloer van pvc in visgraat.

Wat is een pvc visgraat vloer?

Welke interieurstijl je ook hebt; de pvc visgraat vloer is dankzij de verschillende kleuren in het assortiment met elke woonstijl te combineren. Van licht eiken visgraat pvc tot een stoere pvc visgraat vloer in het zwart. Er is een eenvoudig zelf te leggen klik pvc vloer. En een Pvc visgraat vloer die rechtstreeks verlijmd wordt op een egale ondergrond. Hierdoor is het vaak nodig om de ondergrond vooraf te egaliseren. Het egaliseren en verlijmen vereist enige kennis en kunde, waardoor we je voor het leggen van het visgraat plak pvc vloer adviseren om gebruik te maken van onze legservice.

Voordelen van visgraat pvc?

Pvc visgraat is een bijzonder soort vloer met bijzondere eigenschappen en aantrekkelijke voordelen. De vloer is:

  • Slijtvast en vochtbestendig
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prima te combineren met vloerverwarming
  • Warm en comfortabel en geeft nauwelijks loopgeluid

Blijf op de hoogte

Klik pvc visgraat

Visgraat pvc is er in 2 soorten. De eerste is klik pvc visgraat die je eenvoudig zelf kunt leggen. De afzonderlijke delen zijn gemakkelijk in elkaar te klikken.

Plak pvc visgraat

De tweede soort pvc vloer is plak pvc. Deze is geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals een badkamer. Wij adviseren je om voor het leggen gebruik te maken van onze legservice.

Sun Laminaat: ook voor pvc

Wij helpen je bij Sun Laminaat graag aan een topkwaliteit pvc visgraat vloer. Kom gerust bij ons langs en bekijk de vele soorten, kleuren en dessins pvc die we in huis hebben. Waarom is pvc kopen bij Sun Laminaat een goed idee?

  • Goede prijs-kwaliteit
  • Altijd de beste deal!
  • Flexibele & snelle service
  • Eigen legservice & advies

Pvc vloeren

Pvc kopen bij Sun Laminaat

Als je slim bent, ga je naar de specialisten van Sun Laminaat om een pvc visgraat vloer te kopen. Wij adviseren je graag bij het uitkiezen van de juiste kleuren en merken pvc. Vraag ons gerust om meer informatie over onze pvc vloeren, de kosten en onze legservice. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 020 785 73 25 of door een e-mail te sturen naar info@sunlaminaat.nl.