Pvc vloer badkamer

Pvc vloer badkamer, onderhoudsarm en vochtwerend.

Wil je je badkamer vernieuwen of juist alleen de vloer vervangen? Dan kun je kiezen voor een praktische pvc vloer in de badkamer van Sun Laminaat. De badkamervloer is namelijk een belangrijk onderdeel van de badkamer, omdat deze hygiënisch moet zijn en makkelijk schoon te maken. En uiteraard is het prettig als de vloer in stijl is met de rest van de badkamer. Een kunststof pvc vloer in de badkamer is waterbestendig, wat hem zeer geschikt maakt voor gebruik in de zogenaamde ‘natte’ ruimtes. Een PVC vloer wordt geplaatst door hem ter verlijmen aan de ondergrond. Wij hebben een zeer ruime keuze in dessins, prints en kleuren pvc. Kom gerust kijken in de showroom van Sun Laminaat voor een fraaie pvc vloer voor in je badkamer.

Voordelen pvc vloer in badkamer

Het grootste voordeel van een pvc vloer in de badkamers is dat de vloer zeer makkelijk schoon te maken is. Bovendien is de vloer zeer slijtvast en is hij geluidsarm als je erop loopt. Wil je een moderne badkamer? Dan is de betonlook pvc vloer wellicht interessant voor je. Zoek je een chiquere uitstraling? Wat dacht je van een pvc vloer in de badkamer met een marmer look. De vloer is beschikbaar in tegelvorm, maar is ook in stroken verkrijgbaar. Sun Laminaat heeft een zeer aansprekende collectie pvc vloeren.

Waterbestendige vloer

Pvc plak vloeren zijn gemaakt van extreem harde kunststof. Dat maakt ze waterbestendig. Bij andere vloersoorten, zoals laminaat, trekt water tussen de voegen. Bij pvc is dit niet het geval. Daarom is is het laten plaatsen van een pvc vloer in de badkamer een populaire en verstandige keuze. Hij is en blijft waterbestendig door de vloer te verlijmen.

Blijf op de hoogte

Duurzame kwaliteit

Doordat een pvc vloer voor de badkamer is gemaakt van een harde kunststof, en omdat het pvc een beschermende toplaag heeft, is de vloer zeer goed bestand tegen vlekken en krassen. Daardoor gaan pvc vloeren erg lang mee en geniet je van een zeer duurzame kwaliteit.

Plak pvc vloer in badkamer leggen

Voor een plak pvc vloer in de badkamer heb je altijd een ondervloer nodig. Die moet egaal en werkingsvrij zijn. Voor het beste resultaat is het handig om eerst een primer aan te brengen. Laat deze goed inwerken en bedenk vervolgens in welk patroon je de plak pvc wil plaatsen. Het op maat snijden van de pvc vloer doe je eenvoudig met een stanleymes en een winkelhaak. Druk elke strook pvc goed vast en werk zo de hele kamer af.

Pvc vloeren

Pvc vloertegels kopen bij Sun Laminaat

Wil je zeker zijn van een topkwaliteit pvc vloer voor je badkamer? Dan is Sun Laminaat het adres voor jou! Wij helpen je graag om de juiste kleur vloer te kiezen voor jouw woning of bedrijf. Vraag ons gerust om meer informatie over onze pvc vloeren, de kosten en onze legservice. Je kunt ons bellen via 020 785 73 25 of te mailen naar info@sunlaminaat.nl.