Witte pvc

Witte pvc | Elegant, ruimtelijk en chic

Met een witte pvc vloer geef je het interieur van je woning of bedrijf een elegante en ruimtelijke look. Kies je voor een witte hout- of steenlook? Een witte vloer zorgt altijd voor een wow-effect. Je interieur ademt meer luxe en het lijkt groter. Tel daar gunstige eigenschappen als hygiënisch, onderhoudsarm, geluiddempend en duurzaam bij op en je begrijpt waarom steeds meer mensen kiezen voor een pvc vloer. Bij Sun Laminaat vind je pvc vloeren in alle stijlen, kleuren en dessins, dus ook witte vloeren. Kom gerust langs in onze showroom om te zien of een pvc vloer in het wit iets voor jou is.

Waarom witte pvc?

Elegant, chic en stijlvol, zomaar drie goede redenen om te kiezen voor een witte vloer van pvc. Maar het brengt ook rust en past eigenlijk in iedere woonstijl. Modern, klassiek, landelijk of industrieel, een pvc vloer in het wit doet iets extra’s voor je woning of bedrijf en heeft daarnaast ook nog alle voordelen van pvc.

Wit pvc, beschikbaar in diverse looks

Wanneer je kiest voor wit, zijn er diverse pvc vloeren mogelijk. Natuurlijk van diverse merken, maar ook meerdere stijlen. Wat te denken van een witte houtlook, betonlook of marmerlook, in stroken of in tegels? De dessins zijn levensecht en voor het oog niet te onderscheiden van echt. Zo valt er ook met alleen wit nog voldoende in stijl en uitstraling te variëren.

Blijf op de hoogte

Witte pvc door het hele huis

Wit is een kleur die je gemakkelijk door het hele huis heen kunt leggen. Dit zorgt voor rust in je interieur en geeft een ruimtelijk effect. Doordat het overal mee te combineren is, kun je het zonder problemen toepassen in je slaapkamer, woonkamer, hal of zolder. Kies je voor een marmer-, steen of betonlook? Echt steen is een stuk kouder en harder, terwijl een pvc vloer in de kleur wit juist zeer aangenaam aanvoelt. Zo heb je de looks van steen en het gemak van pvc.

Pvc vloeren

Witte pvc kopen bij Sun Laminaat

Wil je een witte pvc vloer kopen? Kom langs bij Sun Laminaat! Wij zijn dé expert in pvc vloeren en we kunnen je voorzien van deskundig advies. Een vraag stellen? Vraag ons gerust naar onze pvc vloeren, de prijzen en onze legservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  020 785 73 25 en via de mail op info@sunlaminaat.nl.