Zwarte pvc

Zwarte pvc | Stijlvol wonen

Wil je een zwarte pvc vloer in je huis of bedrijf? Met zwart pvc kies je voor voor een stijlvolle vloer die perfect past in een modern interieur. Maar doordat zwart makkelijk te combineren is met andere kleuren past het goed in bijna elk interieur. Hierdoor worden zwarte vloeren steeds populairder. Zeker in combinatie met de gunstige eigenschappen van PVC zoals: makkelijk te reinigen, lange levensduur en geschiktheid voor vloerverwarming, snap je dat steeds meer mensen hiervoor. In de collectie van Sun Laminaat, vind je zonder twijfel wat je zoekt. Bezoek onze showroom om ze in het echt te zien en ontdek of een vloer van zwarte pvc ook iets voor jou is.

Waarom zwarte pvc?

Een stijlvolle zwarte vloer in huis, wie wil dat nu niet? Zwart combineert mooi met een modern interieur. Maat doordat het makkelijk combineert met andere kleuren past het vaak ook prima bij industrieel of een andere woonstijl. Een ander voordeel is dat pvc snel gelegd is en relatief goedkoop. Dat leggen kun je vaak makkelijk zelf en anders is er altijd nog onze legservice. Zo heb je de looks van echt steen of hout en het gemak van pvc.

Blijf op de hoogte

Diverse looks

Pvc is beschikbaar in onder andere steen-, hout en marmerlook. Ze zijn allemaal in het zwart verkrijgbaar en hebben hun eigen uitstraling. Zo valt er ook binnen de kleur zwart nog genoeg te kiezen. Door te kiezen voor een zwarte betonlook in plaats van een marmerlook , of andersom, geef je de juiste touch aan je interieur.

Overal in huis toepasbaar

Dankzij de handige eigenschappen van pvc, is zwarte pvc door het hele huis toe te passen. Is het niet geweldig wanneer de vloer over de hele verdieping hetzelfde is? Want dankzij de waterbestendigheid is pvc ook toepasbaar in de keuken en badkamer. Daarnaast is pvc lang niet zo koud aan de voeten als tegels of beton. Je kunt er gerust een vaas laten vallen zonder dat de stukken uit de vloer springen, is dat niet makkelijk?

Pvc vloeren

Meer weten over zwarte pvc? Kom langs.

Wil je meer weten over pvc vloeren in de kleur zwart? Kom dan langs bij Sun Laminaat en ontdek onze collectie. Zo zie je meteen of zwarte pvc iets is voor bij je thuis! Heb je een vraag of wil je advies? Bellen of mailen kan ook 020 785 73 25 of info@sunlaminaat.nl.