Pvc betonlook

Pvc betonlook, eigentijds en eigenwijs

Geef met pvc betonlook een eigentijdse tint aan het interieur van je woning, of zelfs je bedrijf. Steeds meer mensen kiezen voor een fraaie pvc vloer. De aantrekkingskracht van pvc zijn de aspecten duurzaamheid, hygiëne, onderhoudsarm en geluiddempend. En daarom komen steeds meer mensen naar Sun Laminaat, voor het kopen van een pvc vloer. Wij hebben een zeer ruime keuze in dessins pvc. En daarnaast ook een grote diversiteit aan prints, zoals houtdessins in vele tinten, zandsteen of graniet: met pvc is heel veel mogelijk. Een van de veel verkochte soorten pvc vloeren, is de pvc betonlook die je woning een modern, robuuste, industrieel karakter geeft. Kom gerust kijken in de showroom van Sun Laminaat om te zien of pvc betonlook de vloer voor jou is.

Waarom betonlook pvc?

Stoer, industrieel, prachtig… De betonlook is helemaal van nu. Kies bij ons je favoriete pvc vloer met betonlook. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende merken. Een betonlook pvc-vloer geeft rust aan een ruimte en zorgt tegelijkertijd voor een stoer karakter. Het is op dit moment een veelverkochte vloer, omdat hij uitstekend past bij een industriële en moderne woonstijl. Zelfs bij een meer landelijke woonstijl komt een pvc-vloer met betonlook heel goed uit.

Blijf op de hoogte

Betonlook pvc: verkrijgbaar in diverse kleuren

Betonlook pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse tinten grijs, waarbij je het verschil met echt beton nog nauwelijks ziet. De kleurschakeringen van de pvc tegels geven je vloer een zeer realistische uitstraling. Ook heel mooi is de zwarte pvc met betonlook vloer. De robuuste uitstraling van deze pvc tegels is echt heel bijzonder.

Pvc betonlook in het hele huis

Een pvc-vloer kun je feitelijk in elke ruimte leggen. Dat geldt dus ook voor een vloer met pvc betonlook. Die staat namelijk ook mooi in je woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor. Een echte betonvloer kan best koud aanvoelen en glad zijn, daar is bij een pvc-vloer met betonlook geen sprake van. Die voelt juist zeer aangenaam aan de blote voeten. Ideaal dus voor plaatsing in de badkamer.

Pvc vloeren

Pvc kopen bij Sun Laminaat

Wil je een pvc betonlook vloer kopen? Kom dan naar Sun Laminaat. Wij adviseren je graag bij het uitkiezen van de juiste kleuren en merken pvc. Vraag ons gerust om meer informatie over onze pvc vloeren, de kosten en onze legservice. Je kunt ons bereiken door te bellen naar020 785 73 25 of door een e-mail te sturen naar info@sunlaminaat.nl.